simbol

Datum Opis Informacije in prijave

POSEBNA OBVESTILA

ODPOVED IZLETOV IN DOGODKOV

Žal vas moramo obvestiti, da zaradi pandemije koronavirusa odpovedujemo naslednje izlete v organizaciji PD Iskra Kranj :
  • Sv.Trojica/Pivška jezera - 30.5.
  • BOSNA 2020 - od 25.06. do 28.06.
  • Osrednji planinski izlet ROMUNIJA - od 03.07. do 12.07.
Že vplačane akontacije za izleta v Bosno in Romunijo bodo vrnjene na TRR do 25.maja 2020.

PONOVNO ODPRTJE DRUŠTVENE PISARNE

Obveščamo vas, da bo pisarna PD Iskra Kranj ponovno odprta

od srede, 20.maja 2020 naprej.

Pisarna obratuje od 17.00 do 18.00 ure tako, kot ste že navajeni od prej.

V primeru obiska naše pisarne je do preklica potrebno spoštovati NASLEDNJE ukrepe za preprečevanje širjenja virusa :
  • uporabljamo obrazno masko ali ruto, ki prekriva nos in usta,
  • upoštevamo varno razdaljo 1,5 m,
  • po potrebi uporabimo razkužilo za roke

PONOVNO ODPRTJE DOMA ČEMŠENIK

Obveščamo vas, da planinski Dom ČEMŠENIK ponovno odpira svoja vrata

v soboto, 23.maja 2020.

Dom bo za obiskovalce odprt ob sobotah, nedeljah in praznikih (OSNP), tako kot je bil odprt že pred začetkom epidemije.
Za skupine se po predhodnem dogovoru lahko dom odpre izven tega časa.

Prisrčno vabljeni na obisk, za dobro počutje, hrano in pijačo je poskrbljeno. O vseh spremembah in dogodkih vas bomo pravočasno obvestili.

Posebno obvestilo obiskovalcem gora!

S sprostitvijo protikorona ukrepov, se sproščajo omejitve pri planinski dejavnosti.

Z 18. 5. 2020 so lahko planinske koče odprle vrata tudi za strežbo v notranjih prostorih, možno je tudi prenočiti.

Planinska zveza Slovenije je izdala priporočila za hojo po planinskih poteh, zavarovanih plezalnih poteh, turno kolesarjenje, turno smučanje, alpinizem, športno plezanje v plezališčih in športnih dvoranah, ostale dejavnosti v gorskem svetu ter ob obisku planinskih koč po preklicu epidemije koronavirusa.

OSNOVNA PRIPOROČILA za vse dejavnosti v planinstvu si oglejte na

spletni strani PZS >>>

Program prireditev 2020 Članarine 2020

Druge informacije in novice

Donacija dela dohodnine PD Iskra Kranj Podrobne informacije o namenitvi dela dohodnine Planinskemu društvu Iskra Kranj

Obrazec za namenitev dela dohodnine za donacije
Popusti članom PZS 2020 Seznam ponudnikov pri katerih lahko člani uveljavljajo popust pri nakupu izdelkov ali storitev
Vabilo na izlete vsem planincem! Na vse izlete in prireditve našega društva ste vedno lepo vabljeni tudi planinci oz. člani PZS, ki niste člani PD Iskra Kranj
Prejemanje informacij Prijava (odjava) na prejemanje društvenih novic/obvestil/objav preko e-pošte na elektronski naslov: pd.iskra.kranj@gmail.com ali pdiskrakranj@pzs.si
Spletna stran - prispevki članov! Pozivamo člane našega društva, da aktivno sodelujete pri soustvarjanju naše spletne strani. Svoje prispevke v obliki fotografij in spisov z izletov ali pa predlogov za izlete pošljite na naš elektronski naslov ali pa jih oddajte vodnikom.
Informacije in promocijske akcije PZS Vabilo k včlanitvi v Planinsko zvezo Slovenije - zloženka Dobrodošli v dobri družbi SMS donacija za planinske poti Droben prispevek, markanten vtis

simbol