simbol

Prihodnji izleti in dogodki v organizaciji PD Iskra Kranj

Datum Opis Informacije in prijave
11. december Vabimo vas na IZLET v NEZNANO

Na voljo je še nekaj prostih mest

V NEZNANO

26.december
Tradicionalni decembrski pohod na Vršič Vršič
Vršič

Druge informacije in novice

v Prispevkih
Bavha
Planinsko društvo Iskra Kranj – prejemnik nagrade Mestne občine Kranj za leto 2021

Obvestilo o zaprtju Društvene pisarne

Obveščamo vas, da je zaradi sprejetih vladnih Ukrepov za zajezitev širjenja okužb covid-19, društvena pisarna zaprta za vse obiskovalce tudi v mesecu decembru.

Za informacije o dejavnostih društva se v tem času lahko obrnete na Rozalijo Rajgelj, tel. 031 392 766 ali na Olgo Pavlin, tel. 031 882 671.

Društvena pisarna bo ponovno odprta od srede, 5. januarja 2022 v času uradnih ur, v kolikor bodo epidemiološke razmere to dopuščale.

Obvestilo o PCT

Spoštovani planinci / planinke !

V izogib nevšečnostim, ki nas lahko doletijo na izletih, vas obveščamo, da smo tudi mi zavezani k spoštovanju predpisov (NIJZ), ki od nas zahtevajo evidentiranje kriterija PCT (prebolel, cepljen, testiran). Ob prijavi morate vodniku povedati, kateri kriterij izpolnjujete, zato vse, ki ste se ali se boste udeležili naših razpisanih planinskih izletov, želimo spomniti, da pred odhodom na planinski izlet

Preverite veljavnost svojega PCT potrdila/certifikata.

Pozorni bodite na datume (cepljenje, prebolelosti, testiranja), ki na dan izleta ne smejo biti starejši od predpisanih :
  • Prebolelost bolezni covida-19 izkazujemo z dokazilom o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od deset dni in ni starejši od 180 dni.
  • Negativen rezultat testa HAG ne sme biti starejši od 48 ur, rezultat PCR testa pa ne starejši od 72 ur.
Cepljenost izkažemo s potrdilom o cepljenju, ki je lahko:
  • izpolnjena pripravljena kartica proizvajalca ali cepilnega mesta,
  • vpis v Knjižico o cepljenju ali
  • izdano potrdilo o opravljenem cepljenju.
Še posebej je to pomembno pri pohodih v tujino, kajti po informacijah, ki jih imamo obmejni organi natančno preverjajo predpisane dokumente.

Planinski pozdrav!

Rozalija Rajgelj, predsednica društva

Programi izletov 2021
PD Iskra Kranj Mladinski odsek PD Kranj

Članarina 2021
Članarine 2021
Donacija dela dohodnine PD Iskra Kranj Podrobne informacije o namenitvi dela dohodnine Planinskemu društvu Iskra Kranj

Obrazec za namenitev dela dohodnine za donacije
Popusti članom PZS 2021 Seznam ponudnikov pri katerih lahko člani uveljavljajo popust pri nakupu izdelkov ali storitev
Vabilo na izlete vsem planincem! Na vse izlete in prireditve našega društva ste vedno lepo vabljeni tudi planinci oz. člani PZS, ki niste člani PD Iskra Kranj
Prejemanje informacij Prijava (odjava) na prejemanje društvenih novic/obvestil/objav preko e-pošte na elektronski naslov: pd.iskra.kranj@gmail.com ali pdiskrakranj@pzs.si
Spletna stran - prispevki članov! Pozivamo člane našega društva, da aktivno sodelujete pri soustvarjanju naše spletne strani. Svoje prispevke v obliki fotografij in spisov z izletov ali pa predlogov za izlete pošljite na naš elektronski naslov ali pa jih oddajte vodnikom.
Informacije in promocijske akcije PZS Vabilo k včlanitvi v Planinsko zvezo Slovenije - zloženka Dobrodošli v dobri družbi
SMS donacija za planinske poti
Droben prispevek, markanten vtis

Prečkanje poti čez planinske pašnike - zgibanka