simbol

Prihodnji izleti in dogodki v organizaciji PD Iskra Kranj

Datum Opis Informacije in prijave
2. februar PD Iskra Kranj vas vabi na zimski obisk enega lepših predelov Karavank, na Rožco in Klek. S Pl. pod Golico se bomo po travnikih in gozdnih poteh povzpeli do Jeseniške pl., od tod pa zložno do sedla Rožce (1.587 m) in vrha Kleka (Petelinjek, 1.753 m). V vršnem delu se odpirajo lepi razgledi na okoliške gore, Koroško, Gorenjsko, Julijce s Triglavom ... Limberk
Rožca, Klek (Karavanke)
Program prireditev 2019 Članarine 2019

Druge informacije in novice

Prosto delovno mesto oskrbnika v Domu Čemšenik

RAZPIS!

Planinsko društvo objavlja razpis za oskrbnika ali za oskrbniški par v Domu Čemšenik, Kokra13, Preddvor.

Prijave do 6. februarja 2019 na naslov:

PD Iskra Kranj, Ljubljanska 24a Kranj ali na elektronski naslov: pd.iskra.kranj@gmail.com

Več informacij ...

Popusti članom PZS 2019 Seznam ponudnikov pri katerih lahko člani uveljavljajo popust pri nakupu izdelkov ali storitev
Vabilo na izlete vsem planincem! Na vse izlete in prireditve našega društva ste vedno lepo vabljeni tudi planinci oz. člani PZS, ki niste člani PD Iskra Kranj
Prejemanje informacij Prijava (odjava) na prejemanje društvenih novic/obvestil/objav preko e-pošte na elektronski naslov: pd.iskra.kranj@gmail.com ali pdiskrakranj@pzs.si
Spletna stran - prispevki članov! Pozivamo člane našega društva, da aktivno sodelujete pri soustvarjanju naše spletne strani. Svoje prispevke v obliki fotografij in spisov z izletov ali pa predlogov za izlete pošljite na naš elektronski naslov ali pa jih oddajte vodnikom.
Informacije in promocijske akcije PZS Vabilo k včlanitvi v Planinsko zvezo Slovenije - zloženka Dobrodošli v dobri družbi SMS donacija za planinske poti Droben prispevek, markanten vtis

simbol